уторак, јун 24, 2008

Izabrana najljepša dvorišta za 2008

Kao što sam pisao,i ove godine je u gradu organizovana akcija uređenja Najljepšeg Dvorišta koja je zvanično završena ovih dana.Evo i pobjednika i kompletnog saopštenja iz Gradske Uprave:
Gradonačelnik Dragoljub Davidović, 17. juna ove godine, uručio je priznanja i vrijedne nagrade pobjednicima akcije „Biramo najuređenije dvorište, školsko dvorište i prostor u stambenoj zgradi“.
U izboru najuređenijeg školskog dvorišta prvo mjesto su podijelile osnovne škole „Milutin Bojić“ i „Janko Veselinović“, drugo mjesto je pripalo OŠ „Branko Radičević“, a treće OŠ „Zmaj Jova Jovanović“, dok je za najuređeniji prostor u stambenoj zgradi priznanje dobila zajednica etažnih vlasnika u Ulici Majke Jevrosime 25, a potom slijede ZEV Braće Jugovića 70 i Ognjena Price 16. Nagradu za najuređenije privatno dvorište dobio je Davor Lahovski, drugo mjesto pripalo je Dragoslavi Plavšić, a treće Svjetlani Krajišnik. Posebnu nagradu dobili su zajednica etažnih vlasnika u Ulici Branka Radičevića 7, Odjeljenje vaspitno-popravnog doma Kazneno-popravnog zavoda Tunjice i Socijalno-gerijatrijski centar, a specijalna nagrada dodijeljena je Ljubi Žderi, koji već godinama uređuje svoje dvorište i učestvuje u raznim izborima i akcijama.
. Vlasnik najuređenijeg privatnog dvorišta, Davor Lahovski kaže da se uređenjem svog životnog prostora bavi godinama i da je za taj posao potrebno mnogo ljubavi i truda.
OŠ «Branko Radičević» već dvije godine osvaja drugo mjesto, a direktorka Jadranka Božić kaže da su zbog toga svi u školi ponosni.
Gradonačelnik Dragoljub Davidović čestitao je nagrađenim i naglasio da je akcija organizovana sa ciljem «širenja pozitivne energije i da se građanima pokaže da sve može biti ljepše nego što jeste».
«Akcija je dala rezultat jer svake godine sve više ljudi učestvuje. Drago mi je što smo uspjeli da građani prihvate ovu ideju i da svi koji dođu u naš grad primijete da je sve uredno i čisto», rekao je gradonačelnik Davidović i dodao da se nada da će akcija ubuduće imati još više uspjeha kako u gradu tako i u seoskim područjima.
Ovu akciju Grada Banja Luka podržali su: „Tamaris kompani“ d.o.o, Cvjećarstvo „Klindić“, „Banjalučka pivara“, „Gradska Tržnica“, kompanija „Tropik“ i „Om kafa“.

Najuređeniji prostor u stambenoj zgradi

Najuređenije privatno dvorišteDvorište OŠ „Milutin Bojić“
.

Нема коментара: