среда, април 11, 2007

Koncert Rolling Stones biti ili ne biti?!?! Part III

Kao što sam već najavio ove sedmice je održan sastanak između menadžera The Rolling Stonesa Volfgang Klinger-a, predstavnika Vlade RS i predstavnika agencije Front Stage.
Klinger, koji je inače menadžer austrijske agencije "Rock & More" glavnog organizatora koncerta Stonsa na Balkanu i jugoistočnoj Evropi, sastao se juče sa Miloradom Dodikom i Antonom Kasipovićem, te Sinišom Tomićem - direktorom banjalučke agencije "Front Stage" ,međutim poslije sastanka niko nije želio da precizira o čemu se konkretno govorilo.

Ono što se sigurno zna jeste da su svi zajedno obišli lokaciju u Zalužanima koju sam već spominjao kao moguću lokaciju za održavanje koncerta. Špekulacije su da bi se koncert "Stonesa" u Banjaluci trebao održati negdje između Budvanskog i Beogradskog , odnosno između 9. i 14. jula. Kako Nezavisne novine pišu tu se još javlja problem tehničke prirode jer bi trebalo svu opremu iz kamiona istovariti i postaviti u jednom danu što je po meni apsurd jer ako je to problem onda cijela priča o organizovanju ovakvog spektakla nije trebala ni da se spominje.
Barem je ovde lako naći mladu radnu snagu za male pare :)

Kako Nezavisne novine navode zvanične potvrde juče nisu davali ni Klinger, ni predstavnici Vlade RS. Neodređene rečenice javnosti je uputio samo austrijski menadžer.
Prenosim citat:

"Prvi put smo se sastali i pričali o budućim projektima i to je sve što ću vam otkriti. Ovakvih sastanaka u narednih nekoliko dana neće biti", rekao je Klinger ne želeći da precizira o čemu je na sastanku bilo riječi. Kratko je prokomentarisao da je to bio "uopšteni razgovor o saradnji".

Na pitanje da li je tema razgovora bila mogućnost gostovanja "Rolling Stonesa" u Banjaluci preko agencije u kojoj radi, Klinger je odgovorio da je bilo razgovora o tome, "ali je takođe bilo riječi i o Madoni, Jon Bon Jovi-u i drugim izvođačima".

Kako se dalje navodi niko od osoba koje su prisustvovale stastanku nije davao izjave, a iz Vladinog biroa za odnosne sa javnošću nije bilo moguće dobiti nikakav odgovor "jer je Klinger tražio da se medijima ne iznose detalji sa sastanka". Takođe Siniša Tomić je izjavio da nije ovlašten davati izjave.

Kada sve uzmemo u obzir ništa se nije uradilo, niti ikakvih najava da bi nešto od toga moglo biti. Možda nam je za utjehu što je po prvi put jedna jaka menadžerska agencija ostvarila kontakte i vjerovatno nekakve tajne :) dogovore.
Nama opet ostaje da se nadamo, a za kraj slika mjesta mogućeg održavanja koncerta

1 коментар:

Анониман је рекао...

Super da se nešto dešava...
Vidjećemo šta će biti