петак, јун 08, 2007

Downtown.....besplatan WiFi

Ovih dana u centru grada slučajno naletih na još jedan kafe bar koji svojim gostima nudi besplatan pristup internetu putem Wirelesa (WiFi). U pitanje je lokal koji je relativno skoro otvoren – Downtown. Lokal se nalazi u samom centru grada, ulica Bana Dr. Todora Lazarevića bb u sklopu zgrade Uprave za Indirektno oporezivanje. Objekat je super sređen i baš je nekako u fazonu Downtown :).
Nego koliko je meni poznato ovo je drugi lokal u gradu koji nudi besplatan WiFi, u pitanju je još Hard Rock Cafe. Tako da ukoliko imate Laptop sa ugrađenom wireless karticom, pravac u Downtown ili Hard Rock cafe i surfajte koliko želite besplatno uz kaficu!!!


A ako vas to slučajno ne zanima i mnogo vam je privlačnije da vrijeme provodite na bazenu, od sutra 09. juna 2007 zvanično počinje sa radom Akvana - akva park u Banjaluci. Kompleks bazena,tačnije tri bazena koji je napravljen na prostoru bivšeg vojnog igrališa u naselju Borik. Cijena ulaznice je 7 KM. Nešto o tome sam pisao ovde!!!

2 коментара:

Unknown је рекао...

Ma sjajno!
E bilo bi sjajno kada bi u Literi uveli free WiFi. Laptopčić, knjižica i najbolji (i najveći) cappuccino u gradu!

ACO је рекао...

Samo bi želio još da dodam da u Downtown-u postoji jedan laptop koji mogu koristiti svi gosti kafe bara bez ikakve naknade.
Znači ne morate da nosite svoj računar ili ako ga nemate sada možete uz kaficu besplatno surfati