субота, јун 02, 2007

Izabrana najljepša dvorišta

Kao što sam već pisao, u Banjaluci je i ove godine organizovana akcija uređena najljepšeg dvorišta koja je zvanično završena juče. Tom prilikom Gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović upriličio je prijem juče (1. juna) povodom izbora za najuređenija dvorišta, školska dvorišta i prostor u stembenim zgradama.

U kategoriji naljepših dvorišta nagrađeni su: Tramošljika Ostoja, Bosančić Goran te Agić Milenko i Stjepanović Dragana.
Za najuređenija školska dvorišta nagrađeni su: OŠ ,, Milutin Bojić“, OŠ ,,Branko Radičević“ te OŠ ,,Janko Veselinović“ i OŠ ,,Vojislav Ilić“.
Najuređenijim prostorima u stambenim zgradama proglašene su Zajednice etažnih vlasnika stanara zgrada u ulicama: Prve krajiške brigade NO br. 1, Živojina Mišića br. 3 i Majke Jevrosime br. 13.Dok su posebne nagrade dodjeljene Akademiji umjetnosti, Poljoprivrednoj školi i Socijalno-gerijatrijskom centru Banja Luka.

Kako se navodi
"kriterijum za odabir najljepših predstavljao je ukupan utisak kreativnosti i inovacija, koje su učesnici pokazali u oplemenjivanju svog životnog prostora. Nagrade su dodjeljene u tri kategorije i to za nauređenija privatna dvorišta, školska dvorišta i zajednički prostor u stambenim zgradama. Gradonačelnik je istakao da mu je izuzetno zadovoljstvo što se akciji odazvao veliki broj građana, koji su se svesrdno potrudili da predstave svoja dvorišta u što boljem svjetlu. Tokom prijema, građani su izrazili veliko zadovoljstvo u organizovanju ovakvih akcija i najavili svoje učestvovanje u narednim godinama."

Prva nagrada za najuređenije privatno dvorište

Prva nagrada za najuređenije školsko dvorište


Prva nagrada za najuređenije stambeni prostor

Fotografije su preuzete sa oficijalne stranice i stvarno mi je žao što ih nema više gdje se vide čitava dvorišta iz više perspektiva.
Klikom na fotografiju dobijate veći prikaz

Нема коментара: