среда, септембар 19, 2007

Maskota i Suvenir Banjaluke

Ne znam koliko su građani upućeni,ali u muzičkom paviljonu parka Petar Kočić trenutno je izložba radova pristiglih na konkurs za izbor Maskote i Suvenira grada Banjaluke.
Ovo je treći put kako se pokušava izabrati zvanična maskota i suvenir grada. Ovog puta svi posjetioci izložbe moći će glasati za najbolje radove putem anketnih listića.Dosadašnji konkursi su bili neuspješni, jer radovi nisu zadovoljili kriterijume Komisije.Prispjele radove ocijeniće Komisija za suvenir i maskotu grada Banjaluka, a ukoliko kvalitet prispjelih radova bude zadovoljavajući, Komisija će donijeti odluku o dodjeli jednokratnih otkupnih nagrada za suvenir i za maskotu po 6.000 KM.Za suvenir i maskotu koje posjetioci izložbe proglase najboljim dodijeliće se nagrade u iznosu 1.000 KM. Inače izložba traje do 22.09.2007. kada će biti saopšteni zvanični rezultati konkursa i izabran najbolji rad po mišljenju publike. Meni lično se baš i ne sviđaju prijedlozi,a pogotovo to što jazavac preovladava jer ispada da je jazavac simbol banjaluke. Uopšte nisam previše zadovoljan radovima,ali vidjećemo šta će reći komisija. To tada pogledajte prijedloge:





Ovde su samo neke od fotografija maskota i suvenira, ostatak možete pogledati ovde. I za kraj jedno izvinjenje modemskim korisnicima :), a što se tiče fotografija u firefoxu se normalno prikazuju dok ima malih problema u Operi i IE-u.

Нема коментара: