среда, фебруар 20, 2008

Cafe De Paris besplatni Wi-Fi

Prošle godine sam pisao o o Downtown-u, lokalu koji je otvoren u centru grada i za koji se može reci da je popularizovao besplatan pristup internetu preko Wi-Fi mreže. Sada u tom lokalu svakodnevno možete vidjeti masu ljudi koju su došli upravo zbog besplatnog pristupa internetu - na svakom drugom stolu je laptop :), a isto tako kao što kaže kolega Marko sa Biznisbloga kaže za Downtown da je: "Mondensko okupljalište BL geekova i wannabe biznismena gdje se riječ Internet izgovori više puta tokom razgovora nego u svim ostalim lokalima zajedno."
Sada je već u gradu primjetno da gazde određenih lokala počinju shvatati značaj toga da gostima ponude još nešto, pogotovo besplatno :) i na taj način privuku još više gostiju. Upravo zato je i ovaj post, jer je prije nekoliko nedelja i Cafe De Paris "ubacio" Wireless i tako omogućio svojim gostima da slobodno surfaju. Kafe De Paris je za razliku od Downtown-a, koji je tipično dnevni lokal neka mješavina dnevno-noćnog bara. Tačnije iako je lokal pun preko dana,veoma je popularan i kao noćna varijanta i to pogotovo vikendom kada je prepun.
Za petak i subotu su zadužena dva DJ-Rezidenta koji prema mom ličnom mišljenju puštaju odličnu muziku,a inače muzika koja se pušta u ovom lokalu je neka mješavina House-a, Latino, ponekada i nešto orijentalno ali u House fazonu :). Ono što je meni veoma bitno jeste da se u ovom lokalu ne puštaju narodnjaci, tako da se ljubitelji istih tu se i neće pronaći. Lokal je urađen u nekom mnogo ležernijem stilu sa puno toplih boja i bez mermera za razliku od većine gradskih lokala.Ovo je lokal gdje često provodim svoje vrijeme tako da ga preporučujem svima,bilo za kafu, bilo za noćni izlazak ili zagrijavanje za klubove.
Za one koji ne znaju gdje se nalazi, Kafe bar De Paris je naselju Borik, ulica Rade Vranješević - odmah preko puta vrtića.
I za kraj link na još nekoliko fotografija De Paris-a.

Нема коментара: