среда, август 01, 2007

Šansa za sve - Pošalji prijedlog

Ovih dana gradska uprava je raspisala javni poziv za predlaganje projekata iz oblasti omladinskih aktivnosti i za predlaganje projekata kulturnog stvaralaštva radi njihovog finansiranja sredstvima budžeta Grada za 2007. godinu i to u iznosu od 3000 do 10 000 KM.
Šansa za mlade ljude (a bogami i stare :) ) da se iskažu kroz svoje ideje i kreativnost tako što će predlagati projekte iz oblasti koje je Gradska uprava predvidjela za finansiranje ove godine. Prijaviti se mogu svi koji imaju bilo kakvu ideju za koju smatraju da bi bila korisna i izvediva. Znači niko ne može da izgubi, a najgore što vam se može desiti jeste da vaš prijedlog ne prihvate.
Da pošaljete prijavu imate rok do 31. avgusta ove godine i to na ovu adresu:
Grad Banjaluka – Administrativna služba, Odjeljenje za društvene djelatnosti (prijava na Javni poziv), Trg Srpskih vladara br. 1.
Kako se navodi u pozivu sufinansiranje projekata će se odnositi na projekte podsticaja i razvoja oblasti omladinskih aktivnosti, i to: prevencija i smanjenje pušenja među mladima, pravilna ishrana mladih (oblast zdravstva); prevencija nasilja u porodici, prema mladima i među mladima uopšte (oblast - socijalne zaštite mladih); popularizacija sportsko – rekreativnog sadržaja mladih, u slobodnom vremenu (oblast - sport i slobodno vrijeme mladih); programi i sprovođenje edukativnih radionica za đake i studente, obuke, kursevi (oblast - neformalno obrazovanje mladih); nezavisno stvaralaštvo u kulturi (oblast - kultura i mladi); pokretanje sopstvenog biznisa – samozapošljavanje (oblast - zapošljavanje mladih) i projekti iz oblasti - zaštita životne sredine i mladi. Kada je riječ o sufinansiranje projekata kulturno - umjetničkog stvaralaštva to se odnosi na projekate iz oblasti: muzičke i muzičko scenske umjetnosti; pozorišne umjetnosti; filmske i audiovizuelne umjetnosti i izložbi i drugih manifestacija iz oblasti likovne umjetnosti, dizajna i arhitekture.
Sve obrasce za pisanje projekata i prijavni list možete preuzeti u holu ispred Prijemne kancelarije u zgradi Gradske uprave - takozvana soba broj16.
Isto tako na ovom linku možete preuzeti obrazac za pisanje projekata i prijavni list -oblast kulturno stvaralaštvo,
dok na ovom linku možete preuzet obrazac za pisanje projekata i prijavni list - oblast omladinsko stvaralaštvo.
Šta čekate?! Bacite se na posao odmah!!! :)

Нема коментара: