понедељак, август 20, 2007

OSMISLIMO OMLADINSKI CENTAR

Zbog sve većih zahtjeva omladinskih organizacija za prostorije u kojima bi se mogli realizovati razni programi Grad Banja Luka je odlučila da dio Doma solidarnosti kao najbolje rješenje dodijeli omladinskim organizacijama na korištenje. Trenutno su u toku završni radovi na adaptaciji objekta, a kako je u toku definisanje načina funkcionisanja,odnosno modela upravljanja i modela finansiranja centra,a u želji da se taj posao obaviš to transparentnije i kvalitetnije odlučno je da se što veći broj zaintresovanih uključi u realizaciju ovog projekta.
Kako se navodi u izjavi Ljiljane Radovanović, načelnice Odjeljenja
za društvene djelatnosti pozivaju se sve zaintresovane omladinske organizacije, fizička lica i svi mladi da se aktivno uključe i daju svoje mišljenje po ovim pitanjima što će sigurno biti uzeto u razmatranje prilikom donošenja konačne odluke, a Odjeljenje za društvene djelatnosti, Komisija za mlade i omladinski savjet uz mišljenje mladih, prijedlog o konačnom obliku Doma mladih dostaviće Skupštini grada koja treba da donese konačnu odluku.
U svrhu svega ovoga na sajtu Gradske uprave otvorena je sekcija gdje možete pronaći kontakt podatke. Svoje prijedloge možete slati na ove e-mail adrese:
dragana_pejakovic(@)banjaluka.rs.ba i
osblmail(@)gmail.com (naravno obrišite zagrade ukoliko šaljete mail)
Takođe tu je i postavljen jedan Upitnik koji možete popuniti,ali on je predviđen za omladinske organizacije.
(Slika prezeta sa sajta DN Fokus)

Нема коментара: